“DMB ELEKTRO” BAJINA BAŠTA

Mi smo porodična firma koja se bavi elektroinstalacijama i električnim merenjima.

Firma “DMB elektro” osnovana je 2016. godine u Bajinoj Bašti. Krenuli smo kao porodična firma i u tom duhu radimo i dan danas. Sa našim radnicima činimo jednu veliku porodicu koja uspešno obavlja neke od najvećih projekata u oblasti elektroinstalacija i električnih merenja.

Bavimo se svim vrstama elektroinstalaterskih radova i električnih merenja, kao i izgradnjom, održavanjem i rekonstrukcijom elektroenergetskih objekata. Radove vršimo na svim objektima srednjeg i niskog napona, na teritoriji cele Srbije.

Tehnička opremljenost i stručan kadar kojim raspolažemo omogućavaju nam da uspešno i uz optimalne troškove završimo i nazahtevnije projekte.

Nudimo Vam najbolju uslugu u oblasti elektro instalacija i električnih merenja

Nudimo Vam usluge koje podrazumevaju planiranje, projektovanje i postavljanje električnih instalacija u objektima koje u isto vreme koristi veliki broj ljudi, bilo da su u pitanju industrijski, poslovni ili stambeni objekti.

Svakom poslu pristupamo sa velikom predanošću jer znamo da od kvaliteta naših radova zavisi bezbednost uređaja i električne mreže.

Kontaktirajte nas bilo kada

Pošaljite nam poruku ili nas pozovite u bilo koje doba. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Vaš “DMB elektro” Bajina Bašta.